CORPUS-DESIGN WEBSITES

CORPUS-DESIGN bouwt mooie websites op maat die aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf of dienst. We denken na over de gebruiksvriendelijk en bouwen met het Belgsiche en befaamde DRUPAL* cms de nodige functionaliteiten in voor uw website. Van een éénvoudige of meer complexe bedrijfsvoorstelling tot de volledige workflow volledig naar uw wensen en noden. U wilt zelf aanpassingen aan uw website doorvoeren? U wilt een responsive website -dus aangepast aan vaste en mobiele aparaten- en een goede traceerbaarheid in Google, illustraties en animaties in uw website? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bovendien zorgen wij er voor dat uw website 'live' komt, we registeren uw domeinnaam en bieden u hosting en mail-services aan. U hoeft zich verder geen zorgen te maken. Alles wordt voor u geregeld.

*Drupal is een gebruiksvriendelijke open source software voor CMS met een doorzichtige achterliggende structuur. Drupal laat u vooral toe om zelf zonder enige kennis van html of css uw site up-to-date te houden! Drupal beschikt over duizenden modules. U kan dus steeds uw website verder uitbreiden met nieuwe functies naargelang de evolutie van uw bedrijf.